Boende

Boende på Kongsbacken

 

Kongsbacken erbjuder generöst och bekvämt boende i en lugn och avstressande miljö, med närhet till sjön Sommen, skogen och ändå på endast fyra km från Tranås. Det finns boendealternativ till många olika ändamål och gruppstorlekar. Wifi finns på hela anläggningen.

 

Huvudbyggnaden för upp till 6 personer

 

Lyxigt boende till representation, ledningsgrupper eller varför inte till ett lyxigare semesterboende. Innehåller tre sovrum, två badrum varav ett med bubbelbadkar, stort vardagsrum, fullt utrustat kök. Som tillval eller vid längre boende tillgång till konferensavdelning. För upp till sex personer.

 

Stugan "Blåsippan

 

"Stuga med hög standard, nyrenoverat och nyinrett, 200 m från egen brygga vid sjön Sommen. Tre sovrum, alla med egen toalett, två duschar. I priset ingår det mesta för en aktiv semester: cyklar, kanot och roddbåt med elmotor ingår i hyran. Fullutrustat kök med spis (4 plattor), ugn, micro, diskmaskin. Vi har fyra kajaker som finns att hyra till ett förmånligt pris.

 

Huvudbyggnaden för upp till 11 personer.

 

Huvudbyggnaden kombinerad med en extra våning och den stora matsalen: Huvudbyggnadens yta ökas med fyra extra sovrum, två badrum, vardagsrum och den stora matsalen.

 

Flygeln

 

Flygeln: lämpar sig speciellt bra för olika yrkesgrupper som ”ligger ute”.

Vi erbjuder era anställda ett bekvämt och flexibelt boende i ett helt eget fristående hus (flygeln). Miljön är lugn och avstressande och tillsammans med den höga standarden kan dina medarbetare trivas lika bra som hemma.

 

Huset passar även utmärkt till familjeträffar och träningsläger.

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Kongsbacken HRC AB