Boende


Boende på Kongsbacken

Kongsbacken erbjuder generöst och bekvämt boende i en lugn och avstressande miljö, med närhet till sjön Sommen, skogen och ändå på endast fyra km från Tranås. Det finns boendealternativ till många olika ändamål och gruppstorlekar. Wifi finns på hela anläggningen.

Klicka på bilderna för mer information.


Huvudbyggnaden för upp till 6 personer


Lyxigt boende till representation, ledningsgrupper eller varför inte till ett lyxigare semesterboende. Innehåller tre sovrum, två badrum varav ett med bubbelbadkar, stort vardagsrum, fullt utrustat kök. Som tillval eller vid längre boende finns tillgång till en konferensavdelning. Huset passar grupper upp till sex personer.


Pris 10900 SEK/vecka


Stugan "Blåsippan


"Stuga med hög standard, nyrenoverat och nyinrett, 200 m från egen brygga vid sjön Sommen. Tre sovrum, alla med egen toalett, två duschar. I priset ingår det mesta för en aktiv semester: cyklar, kanot och roddbåt med elmotor ingår i hyran. Fullutrustat kök med spis, ugn, micro, diskmaskin. kyl/frys, brödrost, våffeljärn. Fyra kajaker finns att hyra för 600 SEK kajak/vecka.


Pris 8600 SEK/vecka 1, 8000 SEK från vecka 2. 


Huvudbyggnaden för upp till 11 personer.


Avser huvudbyggnaden kombinerad med en extra våning och den stora matsalen: Huvudbyggnadens yta ökas med fyra sovrum, två badrum, ett vardagsrum och den stora matsalen. Passar grupper upp till 11 personer.


Pris 16000 SEK/vecka


Flygeln


Flygeln: lämpar sig speciellt bra för olika yrkesgrupper som ”ligger ute”.

Vi erbjuder era anställda ett bekvämt och flexibelt boende i ett helt eget fristående hus (flygeln). Miljön är lugn och avstressande och tillsammans med en bra standard kan dina medarbetare trivas lika bra som hemma. Huset passar även utmärkt till familjeträffar och träningsläger.


Pris 12600 SEK/vecka.

Copyright ©  All Rights Reserved Kongsbacken HRC AB