Flygeln


"Flygeln"


Bekvämt och flexibelt boende i ett helt eget fristående hus ("Flygeln"). Huset lämpar sig speciellt bra för olika yrkesgrupper som ”ligger ute”. Vi erbjuder era anställda ett bekvämt och flexibelt boende i ett helt eget fristående hus (flygeln). Miljön är lugn och avstressande och tillsammans med en bra standard kan dina medarbetare trivas lika bra som hemma. 


Alla rum är utrustat med en bra säng och skrivbord. De flesta rum har eget badrum med dusch, toalett och tvättställ. Rummen är rymliga, vissa riktigt stora och härligt ljusa. Gott om utrymme alltså för att kunna dra sig tillbaka men det finns även bra gemensamma utrymmen för att umgås på fritiden. Köket är fullt utrustat med flera kylskåp, frys, mikro och diskmaskin. Här är det enkelt att laga sin egen mat och det kan vara skönt att inte ständigt behöva äta ute. Om det finns önskemål så erbjuds även tillgång till en tvättavdelning med tvättmaskiner och torktumlare så man inte behöver spara tvätten tills man kommer hem. Fri tillgång till wifi finns i hela anläggningen. Huset passar även utmärkt till familjeträffar och träningsläger.


I avtalet ingår alltid sängkläder och handdukar. En grundlig städning sker vanligtvis en gång i veckan om inte avtalats annat.


På anläggningen finns ett stort gym och relaxavdelning med bland annat bastu som kan bokas som tillval. 

 

Vi hjälper er att skräddarsy ett bra avtal anpassat efter ert företags boendebehov och naturligtvis blir priset lägre desto längre boende du bokar.


Pris 12600 SEK/vecka.


P1010160
P1010248
P1010247
P1010229
P1010244
P1010228
P1010245
P1010249
Flygel

Copyright ©  All Rights Reserved Kongsbacken HRC AB