Företagstjänster

Företagstjänster


Vi är lyhörda för företagets behov och önskemål och skräddarsyr olika lösningar tillsammans med er som är kostnadseffektiva för ditt företag.


Till exempel:


  • Företagsakuten: vi tar hand om era medarbetare vid skador eller konflikter på arbetsplatsen. senast inom två arbetsdagar under våra öppettider. Snabba insatser minskar sjukfrånvaron och bibehåller produktiviteten.


  • Vi har spetskompetens för behandling av ryggskott, nackspärr, ischias, rehabilitering efter operation mm.


  • Konflikthantering, relations- och parproblem, ångest, fobier, viktminskning, mental träning, motivationsträning mm. enskild eller i grupp. Oftast är det en stor fördel att ha en utomstående expert vid konflikthantering på arbetet.


  • Vi har en konferensanläggning i en miljö som inspirerar och gör deltagarna aktiva och kreativa! Vi rekommenderar att kombinera er konferens med våra annorlunda träningar/aktiviteter som svetsar samman personalstyrkan, som är roliga och krävande och anpassad till deltagarnas olika nivåer


  • Satsa dina friskvårdpengar på ett klokt sätt! Vi erbjuder test av olika slag: konditionstester, fett- och muskelmassamätning, lungvolym, muskellängd- och styrketester, samt stress- och andra mentala tester. Resultaten använder vi för att formulera realistiska träningsmålsättningar och för att kunna mäta och följa din utveckling.


  • Vill man satsa extra på sina nyckelpersoner inom företaget har vi våra kurser: ”Bli din egen PT”. Antalet deltagare är begränsad till max 12 personer.


  • Till era gäster har vi bra boende. I huvudbyggnaden bor era gäster i sju enkel- eller dubbelrum med dusch och toalett, stort sällskapsrum med öppen spis, eget kök och tillgång till vår relax med bastu och Jacuzzi  och den stora träningssalen. Era möten lägger ni naturligtvis hos oss i konferensen eller varför inte vid den öppna spisen eller i bastun! På Kongsbacken blir ni inte blir störda, hela avdelningen ihop med konferensen är endast för er.  Och allt detta i en otrolig fin inne- och utemiljö.  Wifi finns i hela anläggningen.


Vi besöker er gärna för att tillsammans med er hitta kundspecifika lösningar!

Copyright ©  All Rights Reserved Kongsbacken HRC AB