Konferens

Konferens på KongsbackenKongsbackens ledord är kreaktivitet. Aktivitet får kreativiteten att flöda. Vi har skapat en unik miljö som eggar fantasin och blir en källa till inspiration och skapande. Vi har till exempel vårt "kreaktivitetsrum". I detta inspirationsrum sitter eller står man på olika sätt för att få tankarna att flöda. Det finns ett whiteboard som täcker en hel vägg för att kunna rita stora tankekartor.


Miljön bjuder in till nya pedagogiska metoder som ökar gruppdynamiken. Deltagarna kommer närmare varandra. Upplägget och miljön håller deltagarna pigga och alerta. Om du inte är helt säker på hur du får maximal utdelning och effektivitet ur din konferens, så hjälper vi gärna till med råd och idéer kring upplägget.


Forskning har visat att man är som mest på hugget om man även är fysiskt alert. Vi rekommenderar korta, effektiva delmöten som blandas med korta fysiska aktiviteter, gärna utomhus. Skogen och sjön Sommen ligger precis runt knuten, trots att Kongsbacken bara ligger fyra kilometer utanför Tranås.


Vi bidrar gärna med olika aktiviteter som till exempel:

  • originella, roliga och intensiva träningspass. Vår expertis innebär att vi kan anpassa innehållet i ett träningspass så att det passar både mindre tränade personer och elitmotionärer i en och samma grupp. Fantastiskt för att sammansvetsa gruppen  och för att göra något utmanande och kul tillsammans!
  • Vi håller föredrag om fysisk och mental träning, stressreducering och kost.
  • Att laga mat tillsammans i vårt restaurangkök är ett uppskattat inslag.
  • Vi tar med er på vandringar i den fina naturen kring Kongsbacken och paddlar kajak på sjön Sommen.


Vår målgrupp är konferenser på omkring 8-12 deltagare. Vi har två stora grupprum, tre mindre grupprum och ett stort sällskapsrum. I matsalen, som vi snabbt förvandlar till ett stort konferensrum, finns plats för 40 deltagare. Bastun, träningssalen, matsalen och den öppna brasan ger unika möjligheter till mer informell kontakt. Hos oss blir du inte störd eller avbruten!


All modern konferensutrustning finns. 

Vårt "kreaktivitetsrum"
Det finns det tre mindre grupprum.
Paddling på sjön Sommen
Bastu/Relax
Sällskapsrummet
Matsalen
Plats för upp till 45 personer
Gymmet
Konferensrum med projektor, whiteboard och blädderblock. För upp till 15 personer.

Copyright ©  All Rights Reserved Kongsbacken HRC AB